Medically proven logo

В защита на ежедневната протекция

banner-wear-sunscreen

СВОБОДАТА ДА НОСИШ СЛЪНЦЕЗАЩИТА – ВСЕКИ ДЕН, НАВСЯКЪДЕ

Дори в града кожата ни е постоянно изложена на UV и инфраред радиация през целия ден.  За да предотвратим вредите от натрупаните слънчеви лъчи, изграждането на ежедневен навик за поставяне на слънцезащита е абсолютно задължителен – слънчево или не, на открито или не.

Докато се грижим кожата ни да изглежда красива, повечето от нас забравят да включат  слънцезащитата като ежедневна грижа. Продължителното излагане на UV радиация всъщност води до дегенеративни промени на фиброзната тъкан и кръвоносните съдове, както и сериозни здравословни последствия върху очите и имунната система.

Ето защо  Daylong е медицинска формула за лесна и ежедневна грижа, с изключително лека текстура, осигуряваща оптимална защита от слънцето от най-повърхностния слой на кожата до клетъчните реакции, ДНК и колаген структурата.

Ежедневната протекция от слънцето е не само за времето, прекарано на плажа и със сигурност не трябва да създава некомфортно усещане. В града или на плажа, заложете на истинската слънцезащита, която е много повече от повърхностна.

Инвестирайте в ежедневната и медицинска слънцезащита с  Daylong.